“Lampard zveni kot Mourinho…”

Nogomet 15. Dec 202014:38
Matt Dunham - Pool/Getty Images

Nekdanji selektor Anglije Glenn Hoddle je prepričan, da sta Chelsea in Tottenham dovolj močna za osvojitev naslova v Premier ligi.

Menedžer Chelseaja Frank Lampard je sicer ocene, da je njegova ekipa favorit za osvojitev naslova v Premier ligi, označil za smešne. A to se le igre, ki se jih posložuje tudi njegov nekdanji trener Jose Mourinho, ki v tej sezoni vodi Tottenham

“Lampard vse bolj zveni kot Mourinho, ki je svoj Tottenham v boju za naslov primerjal s ponijem v dirki konjev… Jasno je, kje se je Frank tega naučil. Jose je bil njegov mentor. Jasno pa je tudi, da je ta sezona v Premier ligi tista, v kateri je vse mogoče. Samo poglejte si rezultate zadnjega vikenda,” meni Glenn Hoddle in dodaja:

Chelsea je pripeljal Wernerja, Havertza, Ziyecha in Thiaga Silvo, ob tem pa so dobili še novega vratarja. Lampard se zaveda, da je včasih dobro pritisk prenesti na druge. Logično je, da sta glavna favorita še vedno Liverpool in Manchester City, a tudi Chelsea in Tottenham nista brez možnosti.

Spursi so trenutno vodilna ekipa Premier lige. Na vrhu so točkovno poravnani z Liverpoolom, Chelsea pa je s tremi točkami na petem mestu.

Komentari

Vaš komentar