Marca: Se Ronaldo zaradi Lige prvakov vrača v Real?

Liga prvakov 20. Jun 20226:56 > 7:18
FOTO: Guliverimages.

Cristiano Ronaldo je za Real igral med letoma 2009 in 2018, ko je s klubom osvojil 15 lovorik. Bi se Portugalec lahko vrnil v Madrid?

Tako trdi španski športni časnik Marca in kot glavni motiv Cristiana Ronalda za takšen korak navaja njegovo željo, da bo tudi naslednjo sezono igral v Ligi prvakov.

Marca ob tem spomni na izjavo prvega človeka kraljevega kluba Florentina Pereza, ki je ob koncu sezone izjavil, da ne obstaja možnost, da bi se CR vrnil v klub, hkrati pa dodaja, da so se medtem nekatere okoliščine močno spremenile.

“Za Ronalda je najpomembnejše, da še naprej igra v Ligi prvakov. To naslednjo sezono ne bo mogoče z Unitedom, ki je bil šesti v Premier ligi. Ronaldo ima pogodbo z angleškim klubom do junija naslednje leto, Ligo prvakov pa bi lahko izkoristil kot argument za odhod iz Manchester Uniteda,” pišejo pri Marci.

Španski mediji pri tem ne izključujejo niti možnosti, da bi se Ronaldo vrnil v Sporting iz Lizbone.

“Takšen scenarij izključuje možnost, da se Ronaldo vrne v Sporting. Ne glede na to, da ima 37-let, se zdi, da Cristiano želi nadaljevati z igranjem na najvijšem mogočem nivoju, da bi odšel na SP v Katar. Perez se je letos osredotočil na Kyliana Mbappeja in je izjavil, da Ronaldo ni možnost. Medtem so se stvari spremenile, klub išče napadalec in prihod Portugalca bi lahko bila začasna rešitev. Toda motenje vzdušja v slačilnici bi lahko škodilo ekipi,” še dodajajo pri Marci.