Mou ne zameri Alliju, ker je prvi zapustil klop

Liga Europa 11. Dec 20208:05
Dele Alli
Julian Finney/Getty Images

Menedžer Tottenhama Jose Mourinho meni, da je nemogoče, da bi bili vsi igralci v ekipi srečni, potem ko je Dele Alli klop za rezervne igralce zapustil še pred zaključkom obračuna zadnjega kroga skupinskega dela Evropske lige proti Antwerpnu (2:0).

Dele Alli ni dobil priložnosti za igro, klop za rezervne igralce pa je zapustil nedolgo zatem, ko je Jose Mourinho opravil zadnjo menjavo.

Ne morejo biti vsi v ekipi srečni. Verjamem, da so zadovoljni, ker zmagujemo, toda zagotovo so tudi tisti, ki niso srečni, ker ne igrajo,” je pojasnil Mourinho: “Rekel sem igralcem, da gredo prej pod tuš, ker je bilo hladno. Nekateri so poslušali, nekateri so se odločili, da ostanejo. Nemogoče je vsakega narediti srečnega. V katerikoli klub boste odšli, so tisti, ki ne igrajo, nezadovoljni. Da ne bežimo od realnosti. Igralec, ki zapusti klub, ker je bila narejena peta zamenjava, seveda, da ni srečen, teg ne bi niti pričakoval.”

Alli je v letošnji sezoni za Tottenham v vseh tekmovanjih zbral samo osem nastopov, na katerih je dosegel dva gola in podajo.

Komentari

Vaš komentar