Sancho blizu Uniteda, a vsi ostajajo previdni

Bundesliga 5. Jun 202110:27
Jadon Sancho
Jadon Sancho, foto: Guliverimage.

Manchester United nadaljuje pogovore z dortmundsko Borussio glede nakupa Jadona Sancha, vendar so vsi "previdno optimistični", piše Sky Sports.

Pogovori so prišli do faze, v kateri se bodo morali v Dortmund izjasniti, koliko denarja želijo za Jadona Sancha, pri Unitedu pa najti način, na katerega bodo vse skupaj lahko plačali.

Po pričakovanjih bo odškodnina veliko nižja od dobrih 100 milijonov funtov, kolikor so jih Nemci želeli minulo poletje. Razlog za nižjo ceno so v prvi vrsti ekonomske težave, ki so se pojavile kot posledica epidemije koronavirusa pa tudi dejstvo, da je Sancho na Borussio vezan samo še dve leti.

Veliko lažje naj bi dogovor dosegla Manchester United in Sancho, saj sta se uspešno dogovorila že lansko poletje. Vse vpleten strani so “previdno optimistčne”, pri Sky Sportsu pa še dodajajo, da rdeči vragi niso edini, ki se zanimajo za usluge Sancha.

Slednji je v Dortmund prišel leta 2017 iz mladinskega pogona Manchester Cityja v zameno za osem milijonov evrov. V štirih sezonah je dosegel 50 zadetkov v vseh tekmovanjih, samo v Bundesligi pa se je podpisal pod 38 golov in 49 podaj.

Komentari

Vaš komentar