Danes na SK: Pokal Pivovarne Union gre naprej

Prva liga 21. Okt 202012:25 > 12:33
NZS.si

Po včerajšnji uverturi v 2. krog Pokala Pivovarne Union med Rudarjem iz Velenja in Mariborom (0:3) danes sledi glavnina tekem, dve pa si boste lahko ogledali na Sportklubu!

NK Olimpija Ljubljana

V večernem terminu (18.00) se bosta na Bonifiki udarila Koper in Aluminij, ki sta se pred dnevi merila v državnem prvenstvu. Zgodovinska tekma, del katere je bila prvič tudi sodnica Staša Špur, se je končala z delitvijo točk. Tokrat bo morebiten neodločen rezultat peljal v podaljške. Tekmeca sta se v minuli sezoni srečala v pokalnem četrtfinalu. Po drami na povratni tekmi so po zaslugi dveh zadetkov v gosteh napredovali Kidričani. Koprčani so v prvem krogu napolnili mrežo četrtoligaškega Bohinja, Aluminij pa je dvakrat zatresel mrežo mirenske Adrie.

Tudi Olimpija bo s pokalnim udejstvovanjem pričela v drugem krogu. Zmaje čaka gostovanje v Brežicah (16.00), pri najlepšem presenečenju letošnje sezone 2. SNL. Posavski niz zmag so pred dnevi prekinili šele Novomeščani, del uspešne serije pa je tudi pokalna zmaga nad Jadranom. Varovanci Roka Zorka, ki je bil na petkovi tekmi izključen, so bili s 4:0 boljši od dekanskega Jadrana. Kako dobro so bodo zoperstavili ljubljanski Olimpiji?

Pokal Pivovarne Union lahko spremljate samo na Sportklubu!