Ilić: Čutili smo, da prihaja zmagoviti gol

Prva liga 15. Okt 201714:37 > 14:43
NK Olimpija Ljubljana

Še na drugi tekmi zapored je Olimpija prišla do preobrata in zmage, skupno pa so zmaji tri točke na takšen način osvojili že tretjič v tej sezoni. Igralci in strokovni štab v en glas izpostavljajo karakter moštva in pa odlične medsebojne odnose, kar je poudaril tudi Branko Ilić.

“V gosteh še nismo prišli do visoke zmage, težje je. Težko se je vrniti po takšnem začetku in takšnem prejetem golu, a nam je to znova uspelo. Na srečo smo že do polčasa rezultat izenačili, na koncu pa zasluženo zmagali. Skozi celo tekmo smo bili veliko boljši, tako da so tri točke povsem zaslužene,” pravi Ilić in dodaja: “Nasprotniku smo takoj dali vedeti, da smo prišli po tri točke. Ustvarili smo si precej priložnosti, za takšno igro in odnos ter pritisk si na koncu nagrajen.”

Olimpija je včeraj po preobratu premagala Aluminij z 2:1 in prišla do novega klubskega rekorda,

Gol Aluminija v 5. minuti tekme je bil nekaj posebnega, zato je bil toliko bolj pomemben hiter ni konkreten odgovor zmajev. “Nekaj se dogovoriš, pa dobiš hiter gol. To te preseka, zato se moraš najboljše odzvati in igrati svojo igro še naprej. Nam to v tej sezoni uspeva,” nadaljuje kapetan, ki pa vseeno upa, da nasprotniki proti Olimpiji ne bodo več dosegali takšnih golov. “Mislim, da se takšne tekme ne bodo več ponavljaje in da ne bomo vsako tekmo dobili evrogol. Ko se tekma bliža h koncu, je vedno težje, a igralci čutimo, da naš gol prihaja. Na srečo je tudi tokrat prišel,” je povedal kapetan Branko Ilič.