Andraž Kirm se vrača nazaj v Domžale!

Prva liga 19. Okt 201714:06 > 14:10
NK Olimpija/SPS

Andraž Kirm si je našel novo nogometno sredino. Po Olimpiji namreč še naprej ostaja v Sloveniji in se vrača nazaj v Domžale, kjer je pred leti že uspešno nastopal. Pogodbo je podpisal do konca letošnje sezone.

Domžalski dres bo ponovno oblekel povratnik v rumeno družino, sicer tudi nekdanji članski reprezentant Slovenije Andraž Kirm.

“Izredno sem vesel vrnitve v rumeno družino, v klub, kjer sem preživel zelo lepo obdobje. Zahvalil bi se vodstvu kluba, da mi je že v vsem tem vmesnem času omogočilo treninge z moštvom, sedaj pa smo se tudi dogovorili za sodelovanje. Komaj že čakam, da se vrnem v tekmovalni ritem, še posebej pa me veseli, da se bo to zgodilo ravno v dresu z domžalskim grbom,“ je dejal 33-letni nogometaš. V domžalskem dresu je odigral štiri sezone, nato pa si z odličnimi igrami priigral prestop v poljsko Wislo. Sledil je odhod k nizozemskemu Groningenu, nato je bil član ciprske Omonie, nazadnje pa je nastopal v dresu ljubljanske Olimpije. Tudi sam ne bo imel težav s prilagajanjem, saj je, v zadnjem obdobju že vseskozi ohranjal svojo pripravljenost pod vodstvom Simona Rožmana, v rumenem dresu pa je odigral tudi prvi polčas prijateljskega srečanja z Udinesejem.