"Bolnišnica" v Stožicah: Izgubljen še Čanadžija

Prva liga 30. Okt 201715:11 > 15:14
NK Olimpija Ljubljana

Trener Olimpije Igor Bišćan ima vse prej kot sladke skrbi s sestavo moštva, saj pogreša kar nekaj nogometašev. Pred obračunom z Rudarjem, ki se je končal brez zadetkov, je za dalj časa ostal še brez Daria Čanadžije.

Trener zmajev je imel proti Rudarju precejšnje težave z izbiro moštva, saj so mu v zadnjem hipu ponagajale poškodbe. Pred tekmo je izgubil Daria Čanadžijo, že v začetku tedna pa se je poškodoval Rok Vodišek. Slednji je na treningu prejel močan udarec v ramo, po katerem je nemudoma poiskal zdravniško pomoč. Vodišek še vedno čaka na rezultate podrobnejših raziskav, ko bo znano, kako dolga odsotnost ga čaka.

Čanadžija je na enemu izmed zadnjih treningov pred tekmo z Rudarjem nerodno padel in si poškodoval roko. Pregledi so pokazali, da gre za počen radius (kost v zapestju).

Še vedno ima precej težav z gležnjem Goran Brkić. Srbski vezist trenutno ni v stanju, da bi lahko maksimalno treniral, več o njegovem povratku pa bo pokazal čas. Zato pa toliko boljše kaže Nejcu Vidmarju, Andrésu Vombergarju in Abassu Issahu. Vidmar je že v polnem pogonu, njegov povratek do točke maksimalne obremenitve se pričakuje v roku 14 dni, Vombergar in Issah pa se bosta treningom soigralcev predvidoma priključila sredi tega tedna.

Ljubljančane naslednje preizkušnja čaka konec tedna, ko bo v Stožicah gostoval novinec med elito, Ankaran. “Mi smo Olimpija in gremo vsako tekmo na zmago. Pred domačimi gledalci se moramo odkupiti in zmagati,” je odločen Nik Kapun. (vir: nkolimpija.si)