Ilić: Izgubili smo derbi, prvenstva ne

Prva liga 20. Nov 201718:27 > 18:32
NK Olimpija Ljubljana

Kapetan zmajev Branko Ilić je bil po petkovem porazu na derbiju vidno razočaran, a hkrati odločen, da bo s soigralci kmalu stvari postavil na svoje mesto.

Kapetan Olimpije Branko Ilić se je zavedal, da Olimpija v petek ni bila na nivoju, na kakršnem bi morala biti, hkrati pa prepričan, da bodo on in njegovi soigralci že v nedeljo proti Krškemu pokazali pravi obraz.

“Slabo smo začeli, prvih petnajst minut smo naredili preveč napak. Prejeli smo zgodnji gol, ki je spremenil zadeve. Nasprotnik se je dobro zaprl, težko ga je bilo prebiti. Imeli smo naboj, željo, a žal ni šlo. Tako, kot nismo delali evforije, ko smo zmagovali, zdaj ne smemo delati katastrofe. Do konca sezone je še ogromno tekem,”pravi kapetan in v isti sapi dodaja: “Glave gor. Tekmo smo izgubili, prvenstva niti približno.”

Ilić je misli hitro usmeril proti naslednjim tekmam. Prva zmaje čaka že v nedeljo, ko se bodo v Stožicah pomerili s Krškim. “Moramo se spočiti in pripraviti na naslednje tekme. Vemo, kaj moramo narediti. V nedeljo moramo zmagati, razveseliti navijače in se vrniti v zmagovalni ritem,” pred začetkom priprav na nedeljski obračun pravi dolgoletni slovenski reprezentant.

Branko Ilić ni pozabil na najbolj pozitivno stvar petkovega gostovanja v Mariboru: “Moram izpostaviti navijače. Tako Green Dragons kot vse ostale, ki so prišli. Bili so izjemni, po tekmi so nas pozitivno pozdravili, za kar se jim moram iskreno zahvaliti. “

(vir: nkolimpija.si)