Bajde: Smo v obdobju, ki ga imamo najraje

Prva liga 17. Jan 201812:30 > 12:35
NK Maribor/Drago Wernig

Nogometaši Maribora priprave nadaljujejo v Moravskih Toplicah, v sredo pa jih čaka tudi prva pripravljalna tekma proti Radomljam.

Ob pravem trenutku, ko je zapadel sneg, smo se preselili iz Maribora v okolje, ki ga dobro poznamo. Tukaj imamo odlične pogoje za delo na ogrevanem igrišču, maksimalno izkoriščamo možnosti vadbe na travnati površini,” je za klubsko spletno stran povedal Gregor Bajde.

Med pripravami je še kako pomembno dobro vzdušje, ki krepi tudi moštveni duh, Bajde pa zaenkratno dogajanje na pripravah ocenjuje pozitivno: “Priprave so dolge, stopnjujemo ritem intenzivnosti. Prvotni načrt smo izpolnili, prišli z ustreznimi temelji po individualnih programih in zdaj nadaljujemo s skupnimi aktivnostmi. Smo v drugi fazi in prišli smo tudi do obdobja, ki ga imamo najraje.

Serijo treningov bodo varovanci Darka Milaniča že v sredo prekinili z zbiranjem prvih tekmovalnih minut. Prvi nasprotnik so Radomlje, tekmo pa bo ob 15.00 gostil Ljudski vrt.

Bajde je o prihajajoči preizkušnji dejal: “S tem pa so na vrsti tudi trenutki, ko bolj uživamo, saj so seveda tekme tisto, kar vedno komaj čakamo.