Maribor ga je napovedal, Ćavar pa ga je zavrnil

Prva liga 19. Jan 201816:48 > 16:53
Uradna spletna stran kluba

Maribor je Marijana Ćavarja že napovedal kot novo okrepitev, a se je reprezentant Bosne in Hercegovine premislil. Kariero bo nadaljeval pri Enintrachtu iz Frankfurta.

Ćavarja smo v Sloveniji spoznali predvsem prek zelo javnega zanimanja Maribora za njegove usluge, vendar pa ponudba slovenskih prvakov mladega vezista ni zanimala. Boj za njegov podpis je na koncu dobil nemški velikan.

“Marijan je velik potencial in se je že dokazal na mednarodnem nivoju. Zelo smo veseli, da je prišel k nam in verjamemo, da se bo v prihodnje dokazal,” je povedal športni direktor Eintrachta Bruno Hübner.

Maribor je sicer v začetku decembra na svoji spletni strani objavil, da je prestop Ćavarja tik pred realizacijo. Marijan Ćavar je eden največjih talentov v širši regiji med zveznimi igralci. Z Zrinjskim imamo potrjen dogovor in pričakujemo razplet s prihodom mladega reprezentanta Bosne in Hercegovine. Za nas je posel sklenjen, z Zrinjskim imamo dobre odnose, pri prvaku BiH delujejo resni ljudje in čakamo, da se klub ter igralec dogovorijo o prestopu” je takrat dejal Zlatko Zahović.