Ibraimi: Želimo nadaljevati z nizom zmag

Prva liga 5. Apr 201816:44 > 16:53
NK Domžale/Twitter

Domžalčani so z zmago proti Rudarju nadaljevali z izjemno serijo desetih zaporednih zmag. Na ligaški lestvici Prve lige Telekom Slovenije so se točkovno izenačili z drugim Mariborom, varovanci Simona Rožmana pa razmišljajo le o novih uspehih.

Igralci si seveda zaslužijo vse čestitke, saj so prikazali izredno dobro predstavo, ki nas je nagradila z novimi tremi točkami. Priigrali smo si obilo priložnosti in bili skozi vseh devetdeset minut zelo agresivni in razigrani. Veseli me, da nadaljujemo z našo vsebinsko usmeritvijo, ki temelji na napadalni igri, kar se kaže tudi v številu doseženih zadetkov,“ je po zmagi uvodoma dejal Simon Rožman, ki je proti Rudarju na zelenico poslal isto zasedbo kot na tekmi v Krškem. Domžalčani so bili vseh 90 minut boljši nasprotnik in zasluženo prišli do novih treh točk.

Smo v odlični formi, zelo dobra je bila tudi naša priprava na tekmo. Vesel sem, da fantje vseskozi kažejo neizmerno energijo, s katero želijo doseči tudi tretji, četrti, peti zadetek. Vsekakor pa sem izredno zadovoljen zaradi dejstva, da kažejo predstave, ki jih je izredno lepo gledati,“ zadovoljstva nad prikazanim ni skrival Rožman. Domžale so s 54 zadetku najboljša napadalna ekipa v PLTS.

Pri rumenih je z igro navdušil predvsem Agimi Ibraimi, ki se je izkazal z dvema zadetkoma. Makedonec je v spomladanskem delu v odlični formi, tako je tudi v Velenju kar nekajkrat poskrbel za navdušenje na tribunah.

Zasluge za zmago gredo celotni ekipi, saj smo vsi od prve minute garali za naš cilj. Bili smo borbeni in agresivni, kar nas je tudi pripeljalo do končnega cilja. Vedeli smo, da nas čaka težka tekma in da moramo biti skozi vseh devetdeset minut maksimalno pripravljeni in zbrani. Priigrali smo si veliko priložnosti, na koncu izkoristili kar štiri, s čimer smo znova pokazali, da smo v dobri formi. Z mislimi smo že pri tekmi s Triglavom, proti kateremu želimo nadaljevati z nizom pozitivnih rezultatov,“ je skromno razpredal 29-letni krilni nogometaš, ki je v tej sezoni na desetih tekmah dosegel tri zadetke in vpisal še dve asistenci.

Domžalčani bodo enajsto zaporedno zmago v PLTS lovili že v nedeljo, ko bodo ob 19. uri gostili Triglav.