Ibričić ostaja v Domžalah

Prva liga 7. Apr 201813:01 > 13:16
Lado Vavpetič

Iz tabora Domžal so sporočili, da je 32-letnik Senijad Ibričić podaljšal pogodbo z rumeno družino.

32-letni vezist se je rumeni družini pridružil pred začetkom aktualne sezone in svoje prve nastope vknjižil v kvalifikacijah za evropsko ligo. Tam je odigral sedem tekem in dosegel kar štiri zadetke, odlične predstave pa je nato prenesel tudi v prvoligaško tekmovanje. V Prvi ligi Telekom Slovenije je doslej zbral 21 nastopov in dosegel kar šest zadetkov, s čimer je drugi najboljši klubski strelec v tej sezoni.

Senijad je s svojim delom, pristopom in igrami v rumenem dresu pokazal in dokazal, da je eden najboljših nogometašev in osebnosti, ki so kdajkoli igrali v Sloveniji. V popolnosti je upravičil zaupanje, nam pomagal spisati čudovito evropsko pravljico, prav tako pa je tudi v ligaškem tekmovanju eden ključnih igralcev v naši zmagoviti seriji. Vsekakor bi lahko igral v marsikaterem drugem klubu, ki bi mu lahko finančno ponudil precej več, a se je odločil, da ostane v Domžalah. To nas seveda izredno veseli in navdaja s ponosom,“ je o podaljšanju povedal športni direktor Domžal Matej Oražem, ki je razkril, da je z nekdanjim reprezentantom Bosne in Hercegovine hitro našel skupni jezik.

Podpisa nove pogodbe se je razveselil tudi Senijad Ibričić, ki je poudaril, da v Domžalah izredno uživa: “Izredno sem vesel, da bom tudi v prihodnje del rumene družine. V Domžalah se odlično počutim, enako velja tudi za celotno mojo družino, kar je zame seveda zelo pomembno. Še bolj pa me veseli dejstvo, da na trening vsak dan pridem z nasmeškom, saj v klubu vladajo čudoviti medsebojni odnosi, ki pri vseh nas poskrbijo za še večjo željo po delu in napredku. Navdušen sem nad načinom dela, ki ga goji trener Simon Rožman, s katerim sva zgradila odličen odnos. Fantastično sem se ujel tudi z vsemi soigralci in ljudmi iz strokovnega štaba ter uprave.