Pečečnik: Nočem kupiti Olimpije

Prva liga 1. Jun 20189:23 > 9:25
NK Olimpija/SPS

Čeprav se je v medijih omenjal kot najresnejši naslednik Milana Mandarića, je Joc Pečečnik zatrdil, da ne namerava prevzeti vodenja ljubljanske Olimpije.

NK Olimpija Ljubljana

Milan Mandarić več kot očitno vse dela v smeri, da po treh letih in treh lovorikah zapusti krmilo Olimpije. Ameriški poslovnež s srbskimi koreninami bi klub prodal za okoli 10 milijonov evrov. Kot najresnejši kandidat za njegovega naslednika, se je omenjal nekdanji lastnik Interblocka Joc Pečečnik, kar je potrdil tudi sam Mandarić.

A uspešni poslovnež je v pogovoru za Delo zatrdil, da Olimpije ne namerava kupiti. “Nočem kupiti Olimpije, ker še nimam svojega štadiona in ker nimam prostih državnih sredstev, ki bi jih lahko zapravljal za Olimpijo. Sicer pa je Milan Mandarić najboljši možni predsednik, kar si ga slovenski nogometni klub lahko zamisli. Kljub vsem izkušnjam, denarju in znanju, ki ga je prinesel v klub, pa ljudje po njem skačejo brez milosti. Sam bi moral najprej vsaj tri ali štiri leta biti pri njem vajenec, da bi ga lahko vsaj približno ustrezno nadomestil,” je razloge za svojo odločitev razkril Pečečnik.