Uremović v zameno za zajetno odškodnino v Rusijo

Prva liga 4. Jun 201816:33 > 16:39
NK Olimpija Ljubljana

Slovenski nogometni prvak Olimpija iz Ljubljane bo v prihodnje igral brez obetavnega hrvaškega branilca Filipa Uremovića. Kot so sporočili iz ljubljanskega kolektiva, je 21-letni srednji branilec prestopil k ruskemu Rubinu iz Kazana.

Olimpija je sporočila, da je osrednji branilec Filip Uremović podpisal pogodbo z ruskim klubom Rubin Kazan. Uremović, ki je v Olimpijo prišel v zimskem prestopnem roku, Ljubljano zapušča v zameno za zajetno odškodnino, klub pa bo deležen tudi procentov od naslednje prodaje igralca. Osrednji branilec je bil eden najpomembnejših členov zasedbe Igorja Biščana, ki je prav tako tik pred tem, da zapusti zmajevo gnezdo.

Vendar Milan Mandarić znova počne nekaj kar ponavadi ne prinaša uspehov na dolgi rok. Očitno se v Ljubljani obeta popoln “remont” ekipe. Mladi vratar Rok Vodišek odhaja v italijansko Genoo, Ricardu Alvesu in Leonu Benku sta potekli pogodbi, Jason Davidson in Dario Čanađija se vračata na Hrvaško k Rijeki, ki jo vodi Matjaž Kek. Issah Abbas pa se spogleduje s ponudbami iz tujine.

Po zgodovinski dvojni kroni Ljubljančanov so tako pred navijači nemirni in nepredvidljivi časi.