Bišćan še ni odpisan

Prva liga 5. Jun 201814:44 > 14:47
NK Olimpija Ljubljana

Navkljub ponedeljkovem poročanju vseh slovenskih medijev, da Igor Bišćan po osvojeni dvojni kroni odhaja iz mesta trenerja Olimpije, predsednik zmajev Milan Mandarić dokončne odločitve še ni sprejel.

Javnost obveščamo, da sta se predsednik NK Olimpija Ljubljana Milan Mandarić in trener Igor Bišćan po včerajšnjem sestanku danes znova srečala in govorila o prihodnosti hrvaškega trenerja. Sporočamo vam, da do končnega dogovora še ni prišlo. Ko se bo to zgodilo, vas bomo o tem obvestili. Pričakujemo, da bomo končni odgovor podali v kratkem,” so sporočili iz Olimpije.

Kakšna bo usoda Igorja  Bišćana na klopi aktualnih državnih in pokalnih prvakov, torej še naprej ostaja zavito v tančico skrivnosti. Po ponedeljkovih neuradnih informacijah, da naj bi se Milan Mandarić hrvaškemu strokovnjaku zahvalil za sodelovanje, so navijači na čelu z Green Dragonsi hitro dali vedeti, da se niti približno ne strinjajo z odločitvijo prvega moža kluba. Alfa in omega zmajev se je po seriji pozivov na družabnih omrežjih, da naj Bišćan ostane, v torek vnovič sestal s trenerjem, a končne odločitve še ni sprejel.