Končno se je oglasil tudi Igor Biščan!

Prva liga 9. Jun 201812:23 > 12:35
NK Olimpija Ljubljana

Oglasil se je nekdanji trener Olimpije zelo priljubljen v Ljubljani Igor Biščan, ki je kljub osvojeni dvojni kroni ostal brez trenerskega stolčka iz katerega ga je odneslo nestrinjanje s predsednikom Milanom Mandaričem.

NK Olimpija Ljubljana

Po 25-letih je Olimpiji prinesel dvojno krono, a je Igor Biščan kljub temu ostal brez službe v slovenski prestolnici. Le redki ali pa sploh nobeden razen Milana Mandariča ter njegovih najtesnejših sodelavcev tega ne razume.

Biščan, ki je bil med navijači zelo priljubljen se je že vrnil v domovino, kjer se bo najprej kot je dejal odpočil, potem pa si bo kaj hitro poiskal nove izzive. Seveda pa se nekdaj odlični igralec ni mogel izogniti vprašanja o tem kaj se je pravzaprav dogajalo znotral kluba. 

“Ljubezen se je prelomila, ker imamo predsednik in njegovi svetovalci ter jaz drugačne poglede na nogomet,” je v pogovoru za T-portal.hr pojasnil Biščan, ki pa ni želel govoriti o Sebastjana Cimirotiću in Seadu Karaselimoviću. Slednja sta moža, ki imata na predsednika očitno zelo velik celo prevelik vpliv.

Kdo bo odslej vodil Olimpijo še ni jasno. Zeleno-beli, ki v četrtek začnejo s pripravami na novo sezono še vedno nimajo trenerja. Kljub temu, da se je veliko pisalo in govorilo o Igorju Jovičeviću naj bi se vse skupaj očitno zataknilo. Nič čudnega, ko pa pri Mandariću nikoli ne gre kot bi razumen človek pričakoval.