Olimpija dobila okrepitev v napadu

Prva liga 15. Jun 201814:53 > 14:58
NK Olimpija Ljubljana

Državne in pokalne prvake iz Ljubljane je okrepil srbski napadalec Andrija Kaludjerović. Izkušeni 30-letnik v Olimpijo prihaja iz novozelandskega Wellingtona.

Andrija Kaludjerović je z zmaji podpisal dveletno pogodbo, izbral je številko 99 na dresu. OFK Beograd, Crvena zvezda, Beijing in Racing Santander so zgolj nekateri klubi, v katerih je 30-letni napadalec igral v preteklosti.

Zadnji dve leti je Kaludjerović igral v avstralski ligi, kjer je bil najboljši strelec moštva Wellington Phoenix iz Nove Zelandije. V karieri je zbral tudi tri nastope za reprezentanco Srbije, igral je na olimpijskih igrah v Pekingu.

Srečen sem, ker sem prišel v velik klub z odličnimi navijači in tradicijo. Hvala klubu in predsedniku Milanu Mandariću za izkazano zaupanje. Verjamem, da bom vrnil z dobrimi igrami in goli. Zato sem tudi prišel,” je dejal nov nogometaš Olimpije in presenetil z informacijo, ki jo pozna redkokdo: “Sem tretji nogometeš iz Lovčenca po Danilu Popivodi in Slobodanu Bracanoviću, ki bo igral v Olimpiji. Upam, da bom tudi jaz pustil močan vtis.”