Olimpija sklenila sodelovanje z Brežicami

Prva liga 18. Jan 201915:22 > 15:24
NK Olimpija Ljubljana

Aktualni državni in pokalni prvaki iz Ljubljane so sklenili dogovor z drugoligašem iz Brežic, so objavili na spletni strani Olimpije. Zmaji bodo v Brežice poslali igralce, ki ne bodo dobili priložnosti v prvi ekipi, pa tudi "kadrovsko pomoč".

Zadnjeuvrščena ekipa v 2. SNL si bo obstanek poskušala zagotoviti tudi s pomočjo Olimpije. Sodelovanje med Brežicami in Ljubljančani sta sklenila prvi mož Term Čatež Bojan Petan in predsednik zmajev Milan Mandarić. Olimpija z omenjenim podjetjem že sodeluje, v prihodnosti pa bo tesneje povezana tudi z bližnjim drugoligašem.

V pogovorih o sodelovanju na skupnem projektu sta ocenila, da je v interesu slovenskega nogometa, da ima Posavje več stabilnih nogometnih klubov. Konkretno sodelovanje med Olimpijo in Termami Čatež že poteka ob pomoči nogometnemu klubu Brežice, ki igra v drugi slovenski ligi in letos praznuje 100. obletnico obstoja. Olimpija bo s kadrovsko in strokovno pomočjo okrepila NK Brežice, Terme Čatež pa bodo zagotovile ustrezne pogoje za delo in treninge,” so med drugim zapisali na uradni spletni strani slovenskih prvakov.