Zahović: Naša najslabša tekma v dvanajstih letih

Prva liga 11. Maj 201922:20 > 22:24
SK

Navijači Maribora so svoje ljubljence po koncu večnega derbija iz igrišča pospremili z glasnim negodovanjem. Tarča navijaških napadov in kakšne plastenke sta bila tudi trener Darko Milanič in športni direktor Zlatko Zahović, ki se je prek uradne spletne strani vijoličastih opravičil za prikazano.

Povezano

Olimpija je s tremi zadetki v prvem polčasu preložila slavje Maribora ob 15. naslovu državnih prvakov vsaj za en krog. Navijači v Ljudskem vrtu nad predstavo vijoličastih niso bili navdušeni. Nogometaši in strokovno vodstvo so bili deležni marsikatere jezne kritike. Za prikazano na igrišču se je po koncu zadnjega letošnjega večnega derbija v prvenstvu opravičil športni direktor Zlatko Zahović.

Derbi je zelo lahko analizirati, to je verjetno v dvanajstih letih naša najslabša tekma. Se opravičujem navijačem, v svojem, v imenu strokovnega vodstva, vseh v klubu. V tej želji, da bi navijačem dali to, kar smo si vsi želeli, da bi postali prvaki na današnji dan, smo pogoreli. Bili smo premotivirani in v tem namenu, da bi vsi skupaj šli veseli s stadiona, odigrali res slabo,” je Zahović dejal za uradno spletno stran Maribora.