Zlatko Zahovič se je OPRAVIČIL!!!

Prva liga 16. Avg 201916:51 > 17:02
NK Maribor/Facebook

Slab teden dni po tekmi s Tabor Sežano se je danes šprtni direktor Maribora Zlatko Zahovič javno opravičil za svoje besede, ki jih je izrekel po koncu prvenstvene tekme.

NK Maribor/Drago Wernig

Športni direktor MariboraZlatko Zahović je znan po tem, da na vsake toliko časa stopi v ospredje s svojimi izjavami. To mu je uspelo tudi konec minulega tedna, ko je po zmagi nad Tabor Sežano, negodoval nad lastnimi navijači in hkrati zaščitil trenerja vijoličastih Darka Milaniča in med drugim dejal: “Trener je človek, ima ženo in otroke. Lepo je rekel: ‘Zmagal sem, pa mi žvižgajo.’ Ni kriv on, krivi smo mi v klubu. Dovolili smo, da se je ustvarilo stanje, ko lahko vsaka čistilka žali klub in trenerja. Tega ne bom več dovolil. Malomeščanstvo ne bo nikoli prišlo v klub. Malečnik in Miklavž ne bosta pljuvala po NK Maribor. Malečnik in Miklavž nista NK Maribor! Zahvala za podporo pa gre violam.”

Povezano

Besede Zahoviča so naletele na zelo buren odziv tako javnosti kot tudi navijačev. Športni direktor Maribora pa se je za omenjene besede danes celo opravičil, čeprav od njega tega v preteklosti nismo bili navajeni, pa se je zapletel že v veliko takšnih ali drugačni težav. Preko uradne strani kluba pa se je Zahovič takole opravičil.

“Spoštovani navijači! Namerno sem odlašal z opravičilom, da se izlijejo vse kritike, ki jih sprejmem kot povsem upravičene. Moje sporočilo v pogovoru po sobotni prvenstveni tekmi niti po naključju ni želelo biti posredovano v tej smeri.

Bilo je zelo napačno povedano, še slabše interpretirano. Moj namen ni bil nikogar užaliti, nisem govoril o posameznikih, ampak o prispodobah, ki pa so bile prenešene preveč neposredno in povsem zgrešeno. Iskreno se opravičujem vsem, ki so jih moje neprimerne besede prizadele.

Vsi dobro veste, da sem eden od vas oz. od nas.”