Razdrh novi trener Domžal?

Prva liga 4. Sep 201910:28 > 10:31
NK Olimpija/SPS

Potem, ko je Simon Rožman po treh letih delovanja pri NK Domžale upravi moštva zaradi slabega vstopa ponudil vstop, je po naših informacijah glavni kandidat za vroči domžalski trenerski stolček Andrej Razdrh.

Simon Rožman je na klopi Domžal sedel vse od 1. septembra 2016, po letošnjem katastrofalnem vstopu v sezono, ko so Domžale zadnje na lestvici slovenskega nogometnega prvenstva, pa je ponudil odstop, ki ga je uprava kluba sprejela. 

Prihajajoči konec tedna je zaradi reprezentančnih akcij prvenstvo neaktivno, kar bo upravi Domžal omogočilo dovolj časa za implementiranje novega trenerja, trener pa za implementiranje novih idej.

Glavni kandidat za mesto glavnega trenerja je Andrej Razdrh, ki velja za enega najboljših strokovnjakov za delo z mladimi nogometaši. Razdrh trenutno vodi moštvo Tabor Sežana, a se kluba že dogovarjata za odkup, Domžale pa bodo morale primorski ekipi izplačati tudi odškodnino za novega trenerja.

Kako visoka je odškodnina še ni jasno, je pa povsem mogoče, da bo Razdrh s seboj odpeljal tudi katerega izmed svojih pomočnikov, v prvi vrsti Darka Karapetrovića.