Iz Sežane v Domžale, Sikimić okrepil "Rumeno družino"

Prva liga 11. Jan 202010:44 > 10:49
NK Domžale/Twitter

Andrej Razdrh bo znova sodeloval s Predragom Sikimićem. Vrhničan je na izkušenega Srba računal že v času, ko je bil trener sežanskega Tabora, v dresu katerega je Sikimi dosegel 12 zadetkov, s tem izkupičkom pa je tretji na ligaški lestvici strelcev.

“Občutki so fantastični. Ne želim pretiravati, vendar vse skupaj meji na fantazijo, da s 37 leti podpišem za tako ugleden klub, ki ima svojo identiteto. Zelo sem zadovoljen, da so v meni prepoznali nogometaša, ki lahko pomaga moštvu. Klub ima jasno postavljene cilje in to je v tem trenutku najpomembneje, saj se bomo vsi skupaj podredili temu, da jih dosežemo. Gre za maraton in ne sprint, sprint obstaja zgolj na igrišču, saj se je potrebno zavedati, da gre za proces na katerega se lahko v dovolj dolgem obdobju dobro pripravimo in tako v spomladanski del sezone vstopimo pravi,” po sklenitvi enoinpolletnega sodelovanja pravi Sikimić.

Že 37-letni napadalec je člansko kariero pričel pri Smederevem, v domovini igral še za Zaječar, Rad, Vojvodino, Radnički Kragujevac, Voždovac in Crveno zvezdo, preizkušal pa se je tudi v Belgiji, Rusiji, Grčiji, Vietnamu in Kazahstanu.