Pri Triglavu predstavili novo okrepitev

Prva liga 17. Jan 202018:44 > 18:51
Twitter/NK Triglav

NK Triglav Kranj uradno potrjuje tretjo zimsko okrepitev. Po bratih Wilmots, ki se bosta prvič predstavila slovenski javnosti, se je v Kranj preselil še Armin Ćerimagić, ki se je po koncu jesenskega dela sezone razšel s soboško Muro.

“Vesel sem, da sem tu. Po pogovorih sem uvidel, da sta vizija in ambicija kluba povsem s skladu z mojima. Prvi vtisi so odlični, vidi se, da je slačilnica enotna in vlada pozitiven duh. Triglav ima mlado in perspektivno ekipo, ki lahko še veliko napreduje, enako pa velja tudi zame. Komaj čakam, da bo šlo zares, sem izjemno motiviran in pričakujem, da bo kemija prava,” je ob podpisu pogode dejal Armin Čerimagić.

Čerimagić najbolje igra na levem krilnem položaju, v svoji karieri pa je bil tudi član mlade izbrane vrste BiH. Gre za igralca, ki se je izobraževal pri sarajevskem Željezničarju, nato pa ga je hitro pot vodila v Belgijo kjer je igral za Gent.

Po igranju v Belgiji se je preselil na Poljsko, kjer je v prvi in drugi ligi za Gornik Zabrze in Kartowice odigral kar 55 tekem. Prvi del aktualne sezone je preživel pri Muri, kjer je odigral 17 tekem in dosegel en zadetek.