Triglav predstavil vezista, Tabor vratarja

Prva liga 18. Jan 202013:56 > 14:00
NK Tabor Sežana

Slovenski prvoligaši še naprej krepijo svoje vrste pred nadaljevanjem prvenstva. Triglav Kranj je okrepil Albanec z danskim državljanstvom Berat Bečiri, medtem ko je Tabor okrepil Hrvat David Šugić.

Pri kranjskem Triglavu so danes potrdili že četrtega zimskega novinca. Po bratih Wilmots in Arminu Ćerimagiću se je Gorenjcem pridružil še Albanec z danskim državljanstvom Berat Bečiri.

Zelo sem srečen, da sem prišel v Triglav. Dal bom svoj maksimum, da bi ekipi pomagal do uresničitve zastavljenih ciljev. Nadejam se, da bom klubu zaupanje povrnil z veliko zadetki in asistencami, ob tem pa si želim, da z dobro igro skupaj splezamo še višje po lestvici,” je po podpisu pogodbe dejal 23-letni nogometaš.

V mladinskem pogonu Kobenhavna vzgojeni Bečiri se najbolje znajde na položaju ofenzivnega vezista, nazadnje pa je igral za makedonsko Škendijo. V prvi makedonski ligi je zbral pet nastopov.

Kraševci so po odhodu Davida Adama, ki bo konca sezone kot posojeni član Tabora igral na Cipru, predstavili novega vratarja. V Sežano se je preselil 19-letni David Šugić, ki je bil doslej član Slaven Belupa.

Mladi vratar, ki v višino meri 189 centimetrov, bo na stadionu Rajko Štolfa zaostril vratarsko konkurenco. Po odhodu Adama se za mesto v golu ob Arianu Renerju, ki je bil večji del jeseni prvi vratar Tabora, poteguje še mladi Rok Grabar.

Kot že zapisano, je bil Šugić doslej član Slaven Belupa, a v golu hrvaškega prvoligaša ni dočakal uradnega debija, novim soigralcem pa se je že pridružil na treningih.