Olimpija ostro odgovarja Popoviću!

Prva liga 15. Feb 201711:43 > 11:48
NK Olimpija/SPS

Koprski župan je poskrbel za še nekaj odmevnih izjav, v zadnjem obdobju predvsem na račun Olimpije. Oglasili so se tudi iz vrst ljubljanskega prvoligaša, kjer Popoviću niso ostali dolžni.

Getty Images

“Popolnoma jasno je, da je želel onesposobiti koprski klub, mu škodovati, ga uničiti. Hoče se maščevati za ne vem natanko kaj, to je njegov edini namen, a mu ni uspelo. Na tak način, kot je to nameraval storiti, pač ne gre. Morda bi mu uspelo kje drugje, v kakšnih bolj neurejenih okoljih. Ko je odšel iz Kopra, je za seboj pustil 1,5 milijona evrov dolga, ko bo zapustil Ljubljano, bo to 10 ali 15 milijonov. Boste videli, da bo tako, da bo nekoga zelo bolela glava,” so bile besede koprskega župana, ki še vedno vztraja pri tem, da je dolg (nekaj manj kot milijon evorv), ki ga od Kopra terja prvi mož Olimpije Milan Mandarić, neupravičen.

Pri Olimpiji so se odzvali in pripravili izjavo za javnost, ki so jo poimenovali “Odgovor kluba na neresnice iz Kopra”, mi pa jo objavljamo v celoti:

V NK Olimpija Ljubljana smo zgroženi nad zadnjimi neresničnimi in skrajno škodljivimi izjavami s strani župana enega lepega mesta z izjemnimi nogometnimi navijači, kot je Koper. V klubu se ne obremenjujemo z neresnicami in se ne poslužujemo podobnih nizkotnih ravnanj, kot to počne župan Kopra. NK Olimpija Ljubljana je usmerjena v svoj razvoj in napredek, kar smo v zadnjem letu in pol dokazali in še dokazujemo z maksimalno profesionalno držo v vsakodnevnem komuniciranju in delovanju kluba nasploh.