Ob 20:30 na SK 3: Vodilne Radomlje na obisku v Kranju

Prva liga 19. Sep 20209:34 > 9:38
NK Radomlje

Drugoligaši nadaljujejo z napornim ritmom preizkušenj. Po sredinih tekmah jih že konec tedna čakajo preizkušnje osmega kroga. Vodilne Radomlje bodo gostovale pri Triglavu, dvoboj nekdanji prvoligašev pa si od 20:30 naprej oglejte v živo na SK 3.

V Kranju bomo videli obračun nekdanjih prvoligašev. Triglav bo pod domačimi žarometi, dan po tekmi ženskih reprezentanc Slovenije in Turčije, gostil Radomlje. Po sedmih krogih precej bolje kaže Radomljanom, ki so v dvoboju z Rudarjem vknjižili že peto zaporedno zmago. Rumeno-črni so točke oddali zgolj Šmartnemu, s šestimi zmagami pa za zdaj kraljujejo na vrhu lestvice.

Triglav po poletni selitvi v 2. SNL še ni našel pravega recepta za serijsko zmagovanje. Kranjčani so doslej slavili zgolj trikrat, nazadnje v sredo, ko so v Dekanih vknjižili tesno zmago. Tekmeca sta se v 2. SNL pomerila zgolj trikrat, z dvema zmagam in porazom je uspešnejši Triglav.

Drava gosti Dob, Primorje čaka domači obračun proti Šmartnem, Fužinar pa Bilje, Beltinci bodo četrto zaporedno zmago lovili proti Krki, zelo zanimivo bo v Krškem, kjer gostuje velenjski Rudar, Brda čaka lokalni derbi proti Jadran Dekanom, Nafta pa bo pod lendavskimi vinogradi gostila Brežice.