Koga je z izjavo o božji in sodniški pomoči dregnil Elšnik?

Nogomet 13. Nov 20228:18 5 komentarjev

Nogometaši Olimpije so z včerajšnjo zmago v Domžalah (3:0) potrdili naslov jesenskih prvakov in tekmecem na lestvici Prve lige Telemach ušli že za velikih 14 točk. A bolj kot sama zmaga danes v nogometni javnosti odmeva izjava Timija Maxa Elšnika, ki se je po obračunu za odlično sezono zmajev v šali zahvalil božji pomoči in sodnikom. S tem se je kapetan zmajev obregnil ob razmišljanje Zlatka Zahovića in Marka Šulerja v oddaji Pod prečko.

“Mislim, da smo imeli veliko sreče in tudi sodniki so bili na naši strani. Zaradi tega imamo 43 točk. Vsak dan na treningih veliko molimo in nato končamo z velikim številom zmag. Morda naj to poskusijo še ostali,” je po tekmi za Sportklub razmišljal kapetan zmajev Timi Max Elšnik.

Celotna izjava Elšnika:

Šuler: Olimpija ni tako suverena kot kaže rezultat

Kapetan zmajev je že trikrat gostoval v naši redni ponedeljkovi nogometni oddaji Pod prečko, ki pa je bila v minulem tednu precej bolj vijolično obarvana, saj sta se v njej soočila nekdanji in sedanji športni direktor NK Maribor Zlatko Zahović in Marko Šuler. Zahović je kot glavna razloga za vzpon Olimpije v tej sezoni navedel “Matevža Vidovška in može v črnem”, Šuler pa je razmišljal o tem, da so zeleno-beli v tej sezoni sicer dobra ekipa, a ne tako dominantna kot kaže lestvica.

“Rezultatsko je njihova sezona fantastična, vse jim gre kot po maslu. Na igrišču stvari izgledajo nekoliko drugače. Prvenstvo je še dolgo, je pa res, da jim gredo na roko tudi nekatere druge stvari. Ampak to je nogomet, s tem se morajo ukvarjati drugi, ne jaz. Olimpija ne deluje tako suvereno, kot kaže rezultat. Vsakdo jim jo lahko zagode. To je čar slovenskega nogometa, ko v polju nihče ni tako suveren, da lahko o njem razmišljamo kot o čistem favoritu,” je v oddaji Pod prečko ocenil športni direktor Maribora.

Zeleno-beli in vijoličasti pogled si torej tudi v tem primeru nista enaka, ima pa vodilna Olimpija pred trenutno sedmim Mariborom kar 22 točk prednosti na prvenstveni lestvici. Aktualne državne prvake danes čaka gostovanje v Sežani (13.00, SK1), ko se bodo skušali zmajem znova vsaj nekoliko približati.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje