Ljubitelji Fantasyja, vabljeni v ligo Pod prečko!

Nogomet 30. Avg 202212:22

Z vrnitvijo oddaje Pod prečko se je vrnil tudi Fantasy kotiček, v katerem vsak teden analiziramo dogajanje v minulem krogu Prve lige Telemach skozi oči Fantasy managerjev. Znova pa smo pripravili tudi posebno ligo Pod Prečko, v kateri se lahko borite za zanimive nagrade, tudi če ste začetek sezone Prve lige Telemach nekoliko zamudili.

Točkovanje lige Pod prečko se namreč začne v 8. krogu, kar pomeni, da je kot nalašč za tiste, ki ste morda na začetku sezone zaradi dopusta pozabili nastaviti svoje ekipe ali pa ste sezono začeli bolj slabo in si želite nove priložnosti. Naslov prvaka v ligi Pod prečko brani Denis s Ptuja, ki ga boste lahko podrobneje spoznali v eni od naših naslednjih oddaj.

Koda za vstop v ligo Pod prečko: 29770-42762

Stanje na lestvici lige Pod prečko bomo seveda podrobno spremljali v naši oddaji, veseli pa nas, da je v primerjavi z lansko sezono število Fantasy managerjev naraslo za kar 150 %, kar dokazuje, da je ta zabaven dodatek nogometnega dogajanja vse bolj priljubljen tudi pri nas.

Še ne poznate nogometnega Fantasyja? Vabljeni, da na spodnji povezavi preverite, kaj potrebujete za sestavo ekipe in zakaj je pravzaprav tako zanimiv.

Kaj je Fantasy? Zakaj je tako zabaven? Kako sestavim ekipo?

Komentari

Vaš komentar