Nekdanji reprezentant sklenil športno pot

Nogomet 6. Okt 202212:30 0 komentarjev
Amedej Vetrih

Nekdanji član slovenske nogometne reprezentance Amedej Vetrih se je že pri 31 letih odločil za slovo od profesionalnega udejstvovanja. V karieri je nosil dres Gorice, Brd, Parme, Domžal, športno pot pa sklenil v Turčiji pri Rizesporu in Gaziantepsporu.

Vetrih, po poklicu vezist, je za člansko izbrano vrsto odigral 13 tekem. Najlepše trenutke svoje kariere je Primorec iz Vitovelj preživel ob Kamniški Bistrici, kjer je za Domžale na 94 srečanjih zabil 14 golov.

Že dlje časa čutim, da je prišel čas za urnik in začetek nečesa novega. Zato sporočam, da tudi uradno zaključujem svojo profesionalno nogometno pot. Počaščen sem, da sem imel priložnost igrati s/proti številnim odličnim nogometašem in da sem na svoji poti spoznal ogromno dobrih ljudi,” je med drugim Vetrih zapisal na družbenem omrežju Instagram.

NK Domžale

Dodal je: “Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem klubom, katerih igralec sem bil, trenerjem, soigralcem, zastopnikom, navijačem in vsem ostalim, s katerimi sem kakorkoli ali kadarkoli sodeloval, za zaupanje in korektne odnose.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!