Olimpija potrdila odhod v toplejše kraje, tja gre dvakrat

Nogomet 28. Dec 202115:12 > 15:16
Pri Olimpiji se znova veliko ukvarjajo z nepridipravi, kmalu pa bodo morali svoje povedati tudi na zelenici.

Potem ko smo bili v zadnjih mesecih vajeni čisto pravega medijskega molka ljubljanske Olimpije, je komunikacija kluba v zadnjih dneh vendarle nekoliko bolj ažurna. Zeleno-beli so v božičnem voščilu napovedali prebujenje strašnega zmaja, nas nato obvestili o stanju poškodovanih nogometašev in napovedali prihod prve zimske okrepitve. Zdaj so javnost obvestili tudi o poteku zimskih priprav na nadaljevanje sezone.

Medtem ko bodo Mariborčani, Celjani in Murskosobočani čez dobrih štirinajst dni sedli na letalo in se odpravili v Turčijo, bodo zmaji izbrali nekoliko priročnejšo, v teh čudnih časih pa tudi varnejšo rešitev. Pripravljalni bazi zmajev bosta poleg Ljubljane namreč Poreč in Umag.

Ljubljančani, ki se bodo znova zbrali v ponedeljek, 3 januarja, se bodo v Istro prvič podali že po prvem delovnem tednu novega leta, od 10. do 16. januarja bodo trenirali v Poreču. V Umag se varovanci Dina Skendra odpravljajo v drugi polovici januarja, povratek je načrtovan v prvih dneh februarja. Že 9. februarja nato Olimpijo čaka domača tekma z Muro, tri dni kasneje bodo Stožice gostile še večni derbi.

Zeleno-beli bodo v tem obdobju odigrali šest pripravljalnih tekem. Imen nasprotnikov sicer še niso razkrili, a napovedujejo zveneče mednarodne tekmece.

Te dni je živahno tudi v pisarnah, saj novo vodstvo v prvih dneh novega leta napoveduje novinarsko konferenco, na kateri bo odgovorila na neodgovorjena vprašanja, ki so se v nogometni javnosti nakopičila v zadnjih mesecih. In teh vprašanj zares ni malo, zato lahko kmalu po novem letu pričakujemo zares pestro dogajanje v taboru zeleno-belih.

Komentari

Vaš komentar