Olimpije milijoni ne ganejo, kapetan ni naprodaj

Nogomet 30. Avg 202213:59

Ljubljanska Olimpija je hit letošnje sezone v Prvi ligi Telemach. Zmaji so pod vodstvom Alberta Riere na sedmih tekmah vknjižili prav toliko zmag in ušli konkurenci na prvenstveni lestvici. Po izjemnem nizu je na najvidnejše posameznike zeleno-belih postala pozorna tudi tujina. Za Timija Maxa Elšnika se med drugim zanimata tudi velikana z Balkana.

Timi Max Elšnik je v tej sezoni osrednja figura igre ljubljanske Olimpije. Nase ni opozoril le z zadetkom na derbiju, 24-letnik navdušuje tudi s svojo mirnostjo in pregledom nad igro ter se odlično sklada z nogometno filozofijo, ki jo želi na igrišču udejaniti Albert Riera. In z izstopajočimi predstavami je postal zanimiv tudi tujim klubom. Časnik EkipaSN je danes poročal, da je za nogometaša iz Zlatoličja konkretno ponudbo poslala Valerenga, a norveška ekipa še zdaleč ni edina, ki si želi kapetana zmajev videti v svojih vrstah.

Med snubci tudi Partizan in Dinamo

Po naših informacijah je za slovenskega reprezentanta najbolj zainteresiran beograjski Partizan, ki išče izhod iz krize, v katero je črno-bela zasedba padla na začetku sezone. Slednji je na naslov Olimpije poslal ne eno, ampak nekaj konkretnih ponudb. Elšnik je zanimiv tudi udeležencu Lige prvakov zagrebškemu Dinamu, nekaterim italijanskim drugoligašem in klubom iz avstrijske Bundeslige. A vodstvo zmajev je neomajno – kapetana ne želijo prodati.

Timi Max Elšnik

Po naših informacijah Olimpije ne omehčajo niti zneski, ki presegajo milijon evrov. Stališče kluba je jasno, zmaji gredo po naslov prvaka in če na naslov zeleno-belih ne prispejo zares bajne ponudbe, stebri ekipe – veliko interesa vlada tudi za mlada Olimpijina dragulja Marcela Ratnika in Svita Sešlarja – niso naprodaj.

Elšnik je v Olimpijo prišel januarja 2020, pred tem se je kalil v nogometni akademiji angleškega Derby Countyja. Za ljubljansko moštvo je doslej odigral 81 tekem ter dosegel 9 zadetkov. Predlani je z zmaji osvojil tudi pokalno lovoriko.

Komentari

Vaš komentar