Šulerjevo vabilo Vučkiću, vroč sodniški kotiček, kaj vse še?

Nogomet 28. Feb 202221:45 > 01. Mar 2022 8:19
Foto: Uroš Skaza

V 12. oddaji na Sportklubu je gostoval športni direktor vodilnega slovenskega nogometnega prvoligaša Maribora Marko Šuler. Oglasil se je tudi slovenski napadalec Haris Vučkić, ki se z Rijeko bori za naslov hrvaškega prvaka, prek video povezave pa smo gostili tudi izjemno vročega vezista Domžal Benjamina Markuša.

Marko Šuler, športni direktor Maribora je spregovoril tudi o zanimanju za drugega gosta v tokratni oddaji Pod prečko, ki se je oglasil z Reke, kjer navdušuje v dresu tamkajšnjega prvoligaša Rijeke, Harisa Vučkića.

“Da, bil je interes. Bila sva na vezi in opravila zelo korektne pogovore, ampak na koncu se je Haris zelo korektno odločil za Rijeko. Morje je očitno naredilo svoje,” se je malce pošalil Šuler.

“Razmišljal sem o ponudbi Maribora. Rijeka in Maribor sta bila najbolj pozitivna. Z Rijeko sem se pogovarjal tri, štiri tedne, še preden je Maribor vzpostavil stike z menoj. Že prej mi je srce govorilo, da podpišem za Rijeko. Imel sem odkrit pogovor z Markom in mu rekel, da si nočem zapirati vrat. Na koncu sem se odločil za Rijeko. Mislim, da je bilo vse skupaj pozitivno sprejeto,” pa je o tem povedal Vučkić, ki v zadnjem času blesti v hrvaškem prvenstvu.

Ne samo Mudrinski, celotna ekipa

“Absolutno,” je o to, da so s formo Mudrinskega v Mariboru zelo zadovoljni, povedal Šuler.

“Je pa res, da je tukaj še veliko igralcev, ki prihajajo v priložnosti, kar me veseli. Ko se osredotočiš na enega, do izraza pride drugi. Celotna ekipa funkcionira tako kot mora v vseh elementih. Tudi Mudrinski se precej podreja ekipi. Na koncu ekipa izvrže posameznika. To je tisto, česar smo si želeli. Zaenkrat nam uspeva,” je nadaljeval športni direktor Maribora.

Vroči vezist Domžal, sodniški pogled, Fantasy …

Poleg Vučkića smo “na daljavo” klepetali tudi z Benjaminom Markušem, vezistom Domžal, ki je v drugem delu sezone zablestel z dvema zadetkoma in podajama ter je eden najbolj zaslužnih za odlično formo rumene družine v zadnjem obdobju.

Seveda smo se kot vedno skozi debato dotaknili vseh tekem v strelsko zelo zanimivem krogu, manjkal pa ni niti zelo popularni sodniški pogled. No, tudi Fantasyju smo ta teden posvetili posebno rubriko.

11. oddaja pod prečko, v kateri smo gostili Simona Sešlarja in Davorja Škerjanca: