Pod prečko: Manj tekem, več časa za debate in analize

Nogomet 6. Dec 202113:51 > 13:53 0 komentarjev
Foto: Uroš Skaza

Četrta oddaja "Pod prečko" bo danes izjemoma na sporedu ob 19.45. V njej se bomo znova dotaknili tako tistega, kar se je dogajalo, kot tudi tistega, kar se ni. V našo družbo smo povabili kapetana ljubljanske Olimpije, športnega direktorja Brava, prek video povezave pa se nam bo pridružil vratar Maribora.

Voditelja Miha Penko in Dejan Obrez bosta tokrat v studiu gostila Timija Maxa Elšnika in Dejana Močnika, “na daljavo” se nam bo pridružil Ažbe Jug. Skozi debato se bomo tako dotaknili dogajanja oziroma bolje rečeno pomanjkanja dogajanja v ljubljanski Olimpiji, dobili bomo vpogled v zelo dobro sezono Brava, ki ima “v izložbi” tudi nekaj zelo zanimivih nogometašev za klube iz tujine, preverili pa bomo tudi, kako na formo vijolic gleda vratar, ki je na zadnjih desetih tekmah svojo mrežo kar osemkrat ohranil nedotaknjeno.

Oddaja “Pod prečko” bo danes zvečer izjemoma na sporedu že ob 19.45. Spremljali jo boste lahko na Sportklubu 1.

Razmišljali bomo seveda tudi o tem, kakšen bo zaradi prestavljenih tekem nogometni koledar v naslednjih dneh, preverili bomo, kakšen je sodniški pogled na sporne situacije v tem krogu, znova bomo izbirali naj zadetek in preverili dogajanje v Fantasyju.

Kdo sta naša gosta v studiu?

Timi Max Elšnik je kapetan NK Olimpija Ljubljana. Del kluba je od januarja 2020, pred tem je bil član angleškega Derby Countyja, kariero je začel pri Aluminiju. V letošnji jeseni je bil tudi del slovenske izbrane vrste, na prvi nastop v majici z državnim grbom še čaka.

Foto: Jure Banfi

Dejan Močnik je športni direktor in vodja mladinskega pogona v NK Bravo. Del kluba je že od leta 2006, torej praktično od ustanovitve kluba in je bil bil udeležen pri vseh uspehih Šiškarjev v zadnjih letih. Dejan nam prinaša vpogled v to, kako v zadnjih letih raste ljubljanski prvoligaš, zagotovo pa ponudi tudi kakšen zanimiv vpogled v zimsko prestopno dogajanje v NK Bravo.

FOTO: SK.

Ste zamudili zadnjo oddajo pod prečko?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!