Pod prečko: Reprezentančni uspehi in ligaški izzivi

Foto: Uroš Skaza

Znova je ponedeljek in znova se bomo ljubitelji nogometa v večernih urah družili v oddaji Pod prečko. V njej gostimo selektorja slovenske izbrane vrste do 19 let, ki se je na Nizozemskem uvrstila v elitni krog kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu, z nami pa bo tudi kapetan Olimpije, ki je bil tudi del zadnje uspešne reprezentančne akcije članske izbrane vrste.

Oddaja Pod prečko bo tokrat minila v znamenju prepleta reprezentančnih tem in dogajanja v Prvi ligi Telemach. V naši družbi bosta slovenski reprezentant in kapetan ljubljanske Olimpije Timi Max Elšnik ter selektor slovenske izbrane vrste do 19 let ter nekdanji slovenski reprezentant Tonči Žlogar.

Prek video povezave se bomo preselili v Atene, kjer bo naš sogovornik Adam Gnezda Čerin. Pravljica slovenskega reprezentanta v majici Panathinaikosa se nadaljuje, zeleno-beli so na šestih prvenstvenih tekmah prav tolikokrat zmagali, nazadnje so bili včeraj na derbiju boljši od PAOK-a, za katerega igra Jasmin Kurtić.

Foto: Guliverimages

Tudi v tokratni oddaji se bomo družili v naših rednih rubrikah, kot sta sodniški pogled z Darkom Čeferinom in Fantasy kotiček, zagotovo pa si znova izplača ogledati najlepše zadetke kroga. Ti so tokrat res paša za oči.