Pod prečko: Tretji polčas derbija s sodniško analizo

Nogomet 20. Feb 202311:351 komentar
FOTO: Uroš Skaza

Znova je tu ponedeljek in z njim oddaja Pod prečko, ki je po večnih derbijih še posebej zanimiva. Tudi danes bo tako, v našo družbo namreč le nekaj več kot 24 ur po dvoboju na igrišču prihajata vezist Maribora in vratar Olimpije. Zagotovo bo napeto tudi v Fantasy kotičku. Še veliko bolj pa v sodniškem.

Ponedeljkov večer po večnem derbiju bosta z debato v Sportklubovem studiu popestrila Jan Repas in Matevž Vidovšek. Bolj zadovoljen je tokrat zagotovo vezist vijolic, ki je v tej sezoni po minutaži najbolj standarden v zasedbi Maribora. Ob njem bo sedel vratar, ki je odkritje letošnje sezone. Vidovšek je namreč še kako zaslužen za še vedno zanesljivih dvanajst točk prednosti Olimpije na prvenstveni lestvici, z dobrimi predstavami pa si je prislužil tudi prvi reprezentančni vpoklic.

Poleg debate z gostoma bomo dogajanje na derbiju osvetlili tudi s pomočjo obeh športnih direktorjev Marka Šulerja in Gorana Boromise, s katerima smo se pogovarjali takoj po tekmi v Ljudskem vrtu. Slišali bomo seveda še nekaj drugih odzivov glavnih akterjev dvoboja.

Po tokratnem večnem derbiju se je bolj smejalo Mariborčanom. Foto: Jure Banfi

Tudi v tem krogu si bomo seveda ogledali najlepše zadetke in obrambe, prisluhnili pa bomo tudi najboljši izjavi tedna. A vsi vemo, kaj po tem koncu tedna najbolj nestrpno čakamo – sodniški pogled z Damirjem Skomino, ki bo imel tokrat res veliko dela!

Komentari

Vaš komentar