Pod prečko: Zaključek nogometnega leta v eminentni družbi

Nogomet 18. Dec 20239:00 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Pred nami je še zadnji ponedeljkov nogometni večer v letu 2023. V oddaji Pod prečko pred novim letom tradicionalno gostimo predsednika Nogometne zveze Slovenije in selektorja.

Pred nami je prav poseben zaključek nogometnega leta 2023. Leta, ki je bilo za slovenski nogomet tako zelo uspešno.

Črto pod njim bomo potegnili s predsednikom Nogometne zveze Slovenije Radenkom Mijatovićem in selektorjem slovenske reprezentance Matjažem Kekom. Z gostoma bomo seveda temeljito predebatirali nedavno končani jesenski del Prve lige Telemach, podrobno pa bomo še enkrat analizirali tudi velik uspeh slovenske nogometne članske izbrane vrste, ki se je uvrstila na Euro 2024, ki ga bo prihodnje leto gostila Nemčija.

Slovenia-Kazahstan Benjamin Šeško
Foto: Aleš Fevžer

Malce drugačen bo tokrat tudi sodniški pogled z Damirjem Skomino, v temi tedna pa so bomo ozrli tudi proti posebni reprezentančni akciji v januarju 2024, ko se “reprezentanca Prve lige Telemach” odpravlja v Združene države Amerike.

Skupaj bomo izbrali tudi naj gol “Pod prečko” jeseni 2024, slišali pa boste tudi oceno jesenskega dela sezone vseh desetih klubov, ki v tej sezoni nastopajo med slovensko nogometno elito. Vabljeni v našo družbo nocoj ob 20.00 na Sportklubu 1.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!