Spodrsljaj sezone? Ne boste verjeli, kaj je zapravil Hrvat

Nogomet 18. Mar 202317:00
Marko Tolić
Marko Tolić je bil zelo aktiven, a v spominu nam bo najbolj ostala zapravljena priložnost v 14. minuti. FOTO: Jure Banfi.

Oglejte si neverjetno zapravljeno priložnost hrvaškega vezista Maribora Marka Tolića, ki je na tekmi proti Radomljam zapravil nemogoče.

Maribor je v 28. krogu Prve lige Telemach gostoval pri Radomljah, ki pod vodstvom novega trenerja Oliverja Bogatinova v drugem delu prvenstva navdušujejo, in prišel do remija z 1:1.

Maribor je v Domžalah zapravil številne priložnosti, zagotovo največjo že v prvem polčasu ob zaostanku z 0:1 Marko Tolić, ki se je v 14. minuti po odlični podaji Ivana Brnića znašel pred nebranjeno mrežo Radomelj, a žogo namesto v gol z dveh metrov poslal prek prečke.

Hrvat, ki je v zadnjem času med najboljšimi nogometaši Maribora, je poskrbel za enega največjih spodrsljajev v tej sezoni in zapravil priložnost, ki jo bo sanjal še nekaj časa. Poglejte, kaj mu je “uspelo”.

Zapravljena priložnost Marka Tolića:

Tolić, ki je bil tudi tokrat med najboljšimi na igrišču in je vseskozi vnašal nemir v domačo obrambo, se je za velik spodrsljaj sicer odkupil že v 34. minuti, ko mu je uspela izjemna akcija, ki jo je z golom kronal Josip Iličić in, kot se je izkazalo pozneje, postavil končni izid.

Izjemna akcija Marka Tolića in gol Josipa Iličića:

Komentari

Vaš komentar