Tomi Horvat dobro formo unovčil tudi v Fantasyju

Nogomet 30. Nov 202111:19 > 14:38 0 komentarjev
FOTO: Jure Banfi.

Nov zanimiv teden na slovenskih nogometnih zelenicah se odraža tudi v zbiranju Fantasy točk. Najbolj zadovoljni ste bili minuli konec tedna zagotovo tisti, ki ste v svoje ekipe uvrstili nogometaše Domžal in Mure. Mi pa se počasi oziramo že tudi proti naslednjim krogom, ki prinašajo nekaj zelo zanimivih obračunov, na katere bomo morali biti še kako pozorni tudi Fantasy managerji.

Tomi Horvat je v tem krogu proti Mariboru zadetku dodal še asistenco in bil med najzaslužnejšimi za to, da je Mura na derbiju ugnala vijolice. Tudi Fantasy managerje je nagradil s 13 točkami. Dobra izbira je bil tudi Senijad Ibričić, ki je bil za zadetek proti Radomljam nagrajen še s tremi bonus točkami, njegov zbir točk se je na koncu ustavil pri enajst. Dvomestni so bili v tem krogu še trije branilci Gašper Pečnik (Aluminij), Andraž Žinič (Domžale) in Žan Karničnik (Mura).

Najbolj pridni zbiralci točk v 18. krogu.

Pripravite se na prihajajoči “dvojni” krog

Naslednji krog prinaša nekaj potencialno zelo zanimivih Fantasy tekem. Zagotovo bosta nepredvidljiva oba derbija – Celje : Maribor in Domžale : Olimpija, lepo možnost za nabiranje točk pa imajo nogometaši Kopra in Mure, ki se bodo pomerili z Aluminijem oziroma Taborom. Bravo doma gosti Radomlje, znova se obetajo nepredvidljive razmere.

Ta krog se začenja po običajnem razporedu, torej v soboto, pred tekmo Bravo : Radomlje. Ne pozabite pa, da se 20. “Fantasy” krog potem začne že v sredo, 8. decembra, ko se bosta na stadionu Z´ Dežele pomerila Celje in Olimpija. To seveda pomeni, da bosta imeli ekipi t. i. “dvojni krog” in bodo imeli igralcih teh dveh ekip bistveno več možnosti za zelo konkretno zbiranje Fantasy točk. Že ta teden se velja torej na to zelo dobro pripraviti, zato je naš predlog Ivan Božić, napadalec NK Celje.

Pri Olimpiji je namreč zelo težko napovedati, kdo bo igral in kdo ne, saj je v zadnjih dneh v ljubljanskem taboru razsajal koronavirus. Počakati bomo morali na nedeljsko tekmo z Domžalami, ko bomo ugotovili, kdo je pripravljen za igro in kdo ne.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!