Real Madrid iz spoštovanja ne bo najavil prestopa Mbappeja

Liga prvakov 14. Dec 202119:56 > 19:58 3 komentarji
Foto: AP Photo/Francois Mori

Real Madrid uradnega prestopa Kyliana Mbappeja ne bo naznanil, vse dokler se Madridčani ne bodo pomerili s PSG-jem v Ligi prvakov v znak spoštovanja. Po poročanju španskega časnika AS se zdi, da je selitev Mbappeja v špansko prestolnico zgolj še formalnost, tako bo že naslednje leto nosil dres belega baleta.

Real Madrid in PSG se bosta pomerila v osmini finala Lige prvakov. To pomeni, da se bo Mbappe soočil s svojimi potencialnimi soigralci. Evropska velikana sta se sprva uspela izogniti, vendar je ples kroglic po ponovitvi žreba namenil dvoboj Madridčanov in Parižanov.

Brez novic o prestopu iz spoštovanja do nasprotnikov

Varovanci Carla Ancelottija so bili vsekakor bolj zadovoljni s prvim žrebom, ko bi se morali pomeriti z Benfico, vendar sedaj se bo potrebno pripraviti na Kyliana Mbappeja in druščino.

Da bi poskrbeli, da bo pozornost zgolj in samo na nogometu in na srečanju med Real Madridom in PSG-jem, so se pri belemu baletu odločili, da nadaljnje novosti o prestopu Mbappeja razkrijejo šele po zaključenih dvobojih osmine finala v znak spoštovanja do pariškega kluba.

Kot še pišejo pri španskemu AS-u, se vodstvo Reala zaveda, da bodo francoski navijači jezni, če bo prestop uradno najavljen že pred osmino finala.

Vsekakor ne v Tottenham

Real Madrid trenutno najbolj zanima le to, da se bo Mbappe preselil na Santiago Bernabeu. Poleg tega želijo, da bi v špansko prestolnico prišel s čim manj pritiska in drame glede prestopa.

Po poročanju L’Équipa je trenutno najbolj verjeten scenarij, da bo Francoz zapustil Pariz po koncu sezone, vendar ni mogoče izključiti nobenega scenarija.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje