Stojanović in Kek: Želimo si zmage

Reprezentance 11. Okt 20208:21 > 8:33
NZS/Twitter

Slovenska nogometna reprezentanca je včeraj opravila uradni trening na stadionu Fadil Vokrri v Prištini. Vzdušje na treningu je bilo sproščeno, a je bilo pri nogometaših opaziti osredotočenost na pomemben obračun s Kosovim.

Sportklub Slovenija

Pred uradnim treningom sta sedmo silo na novinarski konferenci nagovorila Petar Stojanović in Matjaž Kek, ki nista skrivala želje po novih treh točkah. “Vsaka tekma je težka, vendar nas tokrat čaka zares kvaliteten nasprotnik. Smo športniki, tako da je jasno, da si želimo zmage, se pa zavedamo, da je enako pri domačinih,” je poudaril slovenski selektor, ki bo jutri računal tudi na prodornost obeh bočnih branilcev.

Povezano

“Prišli smo odigrati eno dobro tekmo. Želimo si zmage in pokazati kvaliteto, ki jo imamo. Zavedamo se, da igramo proti reprezentanci, ki ima kvalitetne igralce, vendar bi se radi z zmago odpravili v Moldavijo,” pravi Stojanović, zadovoljen s prikazanim na prvih dveh tekmah.

“Tokratno izvedbo Uefa lige narodov smo odlično odprli z remijem proti kakovostni Grčiji in zmago nad Moldavijo. Na treningih se vidi, da imamo kvaliteto in željo, da pokažemo tisto, kar smo zmožni. Verjamem v nas, atmosfera je odlična. Dali bomo maksimum, da zmagamo dve tekmi,” je odločen nogometaš zagrebškega Dinama.

Slovenija si po dveh krogih deli prvo mesto z Grčijo v skupini 3. Obe reprezentanci sta zbrali po štiri točke, medtem ko imata Kosovo in Moldavija po eno. Jutrišnjo tekmo bo sodila angleška sodniška ekipa na čelu z Andrewom Madleyem. Za Slovenijo in Kosovo bo to prvi medsebojni obračun.

Obračun proti Kosovu od 20:00 naprej spremljajte V ŽIVO na SK 1. V sredo bo četa Matjaža Keka gostovala še v Moldaviji, ko vas prav tako vabimo v našo družbo.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore