Liga narodov: Reprezentanti pričeli s pripravami!

Reprezentance 8. Nov 202020:36 > 20:43
NZS.si

Slovenska nogometna reprezentanca se je danes v okrnjeni zasedbi zbrala v Ljubljani in že opravila prvi trening pred prihajajočim trojčkom novembrskih tekem.

NZS.si

Na igrišču so se uvodoma potili Jasmin Kurtić, Miha Mevlja, Jaka Bijol, Amadej Vetrih, Mario Jurčević, Nino Kouter, Damjan Bohar, Nejc Skubic, Jon Gorenc Stanković, Vid Belec in Matjaž Rozman. Ostali fantje bodo s treningi pričeli jutri, saj so nekateri imeli še danes tekmovalne obveznosti v svojih klubih.

Reprezentanci se bodo pridružili tudi Adam Gnezda Čerin, Domen Črnigoj in Kenan Bajrić, medtem ko bosta tokratno akcijo zaradi zdravstvenih težav izpustila Nemanja Mitrović in Petar Stojanović.

Slovenija bo v sredo ob 20.45 odigrala pripravljalno tekmo z Azerbajdžanom, v nedeljo pa bo ob isti uri na največjem slovenskem stadionu gostila Kosovo v okviru Uefa lige narodov. Naši fantje se v skupini 3 lige C potegujejo za prvo mesto z Grčijo. Odločilna tekma za napredovanje v ligo B bo 18. novembra v Atenah. Obe tekmi boste lahko V ŽIVO pospremili na Sportklubu.