Oblak: Če se boriš, vztrajaš … pride rezultat

Reprezentance 18. Nov 202023:12 > 23:21
Sportklub Slovenija

Slovenska nogometna reprezentanca je z remijem proti Grčiji v Atenah v svoji skupini lige C končala na prvem mestu in se uvrstila v višji rang tekmovanja. Pred mikrofon je po tekmi stopil Jan Oblak, ki zagotovo eden izmed junakov nocojšnjega remija proti Grkom.

Pred mikrofon je stopil kapetan slovenske reprezentance Jan Oblak, ki je tudi nocoj v Atenah dokazal, da gre za enega najboljših vratarjev na svetu.

“Naš cilj je izpolnjen. Verjamem, da bodo z igro in rezultati prišli uspehi, ki si jih vsi želimo. Vsi smo zadovoljni z rezultatom, z borbo. Igra ni bila nič posebnega. Septembra smo začeli in naš cilj je bil, da smo na koncu na prvem mestu ter bi se tako uvrstili v ligo B. Uspelo nam je, mislim, da zasluženo. Smernica za naprej. Če se boriš, vztrajaš … pride rezultat, ki ga potrebuješ. V ekipi se čuti napredek. Prišlo je nekaj novih nogometašev, ki so se dobro vključili. Z željo, borbenostjo lahko Slovenija pride na veliko tekmovanje. Če bomo gledali na individualne kvalitete ne bo šlo. Tega se zavedamo.”