V živo na SK 1 in 2: Zadnji test za Špance in Belgijce

Ljubljana – Svetovno prvenstvo v Braziliji se nezadržno bliža. Nastopajoče reprezentance pilijo še zadnje podrobnosti in odpravljajo poslednje napake. Zadnji test nocoj čaka tako aktualne svetovne prvake Špance kot tudi ene od tihih favoritov prvenstva Belgijce.

Španci bodo tudi v Braziliji med glavnimi favoriti za naslov svetovnega prvaka. Furija je bila v zadnjih letih skoraj da ne nepremeagljiva na največjih tekmovanjih. Španci so si spodrsljaj privoščili le na lanskoletnem Pokalu konfederacij, ko so bili v fnialu povsem nemočni proti Brazilcem. Izbranci Vicenteja del Bosqueja bodo zadnjo preizkušnjo pred odhodom na mundial odigrali proti reprezentanci El Salvadorja. Del Bosque naj bi preizkusil tudi Diega Costo, ki je imel ob koncu klubske sezone številne težave s poškodbami. Obračun iz Washingtona si nocoj od 22:00 naprej oglejte na SK 2.

Že ob 20:45 boste na SK 1 lahko uživali v obračunu Belgije in Tunizije. Če bo to za Afričane zgolj običajna prijateljska tekma, bo za rdeče vrage to zelo pomembna preizkušnja. Marc Wilmots bo danes preizkusil še zadnje taktične zamisli, zatem pa sledi odhod v Brazilijo.

Prijateljski tekmi:

Ob 20:45 v živo na SK 1:Belgija – Tunizija

Ob 22:00 v živo na SK 2:Španija – El Salvador

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images