Hazard: Da, najboljši na svetu sem

Reprezentance 11. Okt 201817:13 > 17:17
Getty Images/Mike Hewitt

Vezist Chelseaja in belgijske reprezentance Eden Hazard je sijajno začel novo sezono v dresu modrih pod vodstvom novega menedžerja Maurizia Sarrija.

Shaun Botterill / Staff/Getty Image

Eden Hazard je s sedmimi doseženimi zadetki v prvih 8. krogih najboljši strelec Premier lige in eden najzaslužnejših, da je ekipa iz Londona na vrhu lestvice točkovno izenačena z Manchester Cityjem in Liverpoolom.

Da, sedaj sem najboljši igralec na svetu. Toda vedno lahko postanete boljši. Na primeri, lahko dosežete več zadetkov,” je po odličnem začetku samozavesten Belgijec: “Trenutno sem v zelo dobrem stanju. Nadejam se, da lahko na tem nivoju igram še zelo dolgo.”

Čeprav v zadnjem času blesti iz tekme v tekmo, je Hazard prepričan, da je v preteklosti igral še v boljši formi. “Kar se tiče statistike, sem sezono začel bolje kot kdajkoli. Toda če govorimo o tekmah, sem imel boljša obdobja pri Lillu in že pred tem v Chelseaju,” je dodal 27-letnik.

Hazard nocoj z Belgijo čaka naslednji test v Ligi narodov. Reprezentanca iz Beneluksa bo v skupini 2 najboljše skupine gostila Švico (v živo na SK 2).