Baloteli: Nisem robot, niti idiot

Reprezentance 26. Mar 201920:03 > 20:10
Claudio Villa/Getty Images

Napadalec Marseilla Mario Balotelli je v javnost posredoval svoje sporočilo potem, ko znova ni bil vploklican v reprezentanco Italije. Sam pravi, da si zasluži spoštovanje Italijanov in ljudi v reprezentanci.

“Ali ste razmišljali o tem, da bi se lahko nekega dne zgodilo, da me boste zares potrebovali in, da bom pripravljen zaigrati, kot sem pripravljen že tri leta, ko čakam poziv… Ampak, ko slišim žalitve, podcenjevanje zaradi tega kar delam, lahko postanem emotivno prazen in zavrnem poziv. Nisem robot, nisem pa niti idiot. Velikokrat ne odgovarjam na provokacije, ker se želim izogniti problemom. Ko pa slišim in vidim nekatere stvari, mi je vsega skupaj dovolj. Želim samo spoštovanje, ki ga jaz kažem do Italije in vse bo vredu. Ne pričakujem, da me hvalite in čuvate. Od mene lahko najbolje izvlečete, tako da mi pokažete spoštovanje, ker nisem naredil ničesar zaradi česar bi si zaslužil takšno nespoštovanje,” je v svojem zapisal Mario Balotelli.

Super Mario je nazadnje v dresu italijanske reprezentance zaigral lani 7. septembra na tekmi Lige narodov proti Poljski.