LN: Anglija po strelih z bele točke do 3. mesta

Reprezentance 9. Jun 201918:00 > 18:02
Twitter

Anglija je na tekmi za tretje mesto v Ligi narodov premagala Švico po streljanju enajstmetrovk so bili boljši s 6:5. Redni del tekme in podaljški so se končali brez zadetkov. Zvečer sledi še finale med Portugalsko in Nizozemsko.

Anglija je po porazu proti Nizozemski bila danes v Ligi narodov igrati obračun za tretje mesto, pa čeprav so potihoma upali celo na zmago na tem turnirju. Na koncu pa so se morali sprijazniti z zmago v boju za tretjo mesto.

Redni del tekme je bil sicer zelo izenačen, morda so bili Švicarji celo nekoliko boljši, ampak vsega tega niso znali kronati z zadetkom. Angleži so v 84. minuti prišli do vodstva, vendar zadetek Calluma Wilsona ni bil priznan po ogledu VARa.

Sledili so podaljški, kjer smo spremljali enosmeren promet proti vratom Švica. Angleži pa svoje izrazite niso znali kronati z zadetkom.

Sledile so enajstmetrovke, kjer so bili na koncu bolj veseli Otočani. Izvajalci so bili zelo natančni, zmagovalca pa je odločila šesta serija, ko strel Josipa Drmiča ubranil Jordan Pickford, junak serije, saj je med drugim v peti seriji bil tudi natančen pri strelu z bele pike.

Ob 20:45 si boste na SK1 lahko ogledali tudi obračun med Portugalsko in Nizozemsko.