Salah: Vse nagrade bi zamenjal za reprizo finala LP

Mo Salah
Foto: Guliver Image

Napadalec Liverpoola Mo Salah bi se v trenutku odpovedal vse individualnim nagradam, ki jih je osvojil v letošnji sezoni, v kolikor bi v zameno za to še enkrat lahko odigral finale Lige prvakov proti Realu.

Liverpool je v velikem finalu klonil z minimalnih 1:0, potem ko je edini zadetek na srečanju za zmago Reala dosegel Brazilec Vinicisu Jr.

Redsi in Mo Salah so tako ostali brez slovitega pokala z ušesi, zato pa je egipčanski faraon dobil številna individualna priznanja. Skupaj s Son Heung-minom je osvojil Zlato kopačko za najboljšega strelca Premier lige, ob tem pa je bil tako s strani sedme sile kot navijačev izbran za najboljšega igralca angleškega prvenstva v zadnji sezoni.

“Nikoli ne bom pozabil dejstva, da sem v isti sezoni dobil priznanje od novinarjev in navijačev. A vsa individualna priznanja bi zamenjal za priložnost, da znova odigram finale Lige prvakov. Toda nogomet ne deluje tako. Ne morem z besedami povedati, kako sem si želel naslov prinesti v Liverpool, toda na koncu nismo uspeli. To je bila dolga sezona, a del mene si želi, da bi se nova začela takoj,” je po poročanju Reutersa dejal Salah.

Komentari

Vaš komentar