"Dybala in Neymar bosta nasledila Ronalda in Messija"

Serie A 31. Dec 20179:19 > 9:34
Emilio Andreoli/Getty Images

Prav nobenega dvoma ni, da sta največja nogometna zvezdnika zadnjih let Cristiano Ronaldo in Lionel Messi. Vprašanje je, kdo bo zavzel njuno mesto, ko bosta končala karieri. Trener Juventusa Massimiliano Allegri ima pripravljen odgovor.

Massimiliano Allegri meni, da bosta mesto zvezdnikov Reala in Barcelone zasedla prvi zvezdnik PSG-ja Neymar in njegov varovanec iz Juventusa Paulo Dybala.

Čeprav je slednji zadnje štiri obračune stare dame iz Torina začel na klopi, ga je Allegri proti Veroni poslal v igro s klopi. Argentinec pa se mu je oddolžil z dvema zadetkoma.

Zanj je bilo zelo pomembno, da doseže gol. Takoj po prvem zadetku se je videlo, da je veliko bolj sproščen,” je bil zadovoljen Allegri in nadaljeval s pohvalami na račun svojeg igralca: “Ko bosta Messi in Ronaldo starejša, bosta Dybala in Neymar najboljša na svetu. Pred Dybalo so še najboljši dnevi in vem, da lahko še zelo izboljša svojo igro.”

Juventus se je z zmago proti Veroni vb 19. krogu Serie A vodilnemu Napoliju znova približal le na točko zaostanka, tretji Inter ima 41 točk, četrta Roma pa še dve manj.