Iličića želi Inter, Vodiška Napoli

Serie A 12. Maj 201810:39 > 10:43
Getty Images

Slovenski nogometaši so v Italiji že nekaj časa zelo cenjeni in iskani, kar nenazadnje dokazuje tudi število naših igralcev, ki si kruh služijo na Apeninskem polotoku.

Josip Iličić je že “stari maček” Serie A. Kranjčan v letošnji sezoni navdušuje v majici Atalante, za katero je v vseh tekmovanjih zbral 15 golov in devet podaj. Zanimanje zanj sta že pokazala Roma in Sevilla, v boj za slovenskega reprezentanta pa se je po informacijah iz Italije vključil tudi Inter.

Velikan iz svetovne prestolnice mode ima po zaslugi Samirja Handanovića odlične izkušnje s Slovenci, očitno pa bi se poleti slovenska kolonija lahko še povečala.

Iličić pa ni edini Slovenec, ki je v teh dneh vroča tema pri naših zahodnih sosedih. Številni italijanski mediji so se vnovič razpisali o zanimanju Napolija za mladega vratarja Olimpije Roka Vodiška. Neapeljčani se že dalj časa smukajo okoli Vodiška, trenutno največja dilema pa je, ali bi ga v primeru nakupa takoj priključili prvi ekipi ali vsaj za nekaj časa poslali na kaljenje v drug klub.